
OPSKRIFTER MED BOIRON FRUGTPURÉ

Morgenskyr
Bland hindbær og blodappelsin i en god skyr i en stor skål. Omrøres godt. Hæld på mindre skåle og toppes med bær, frø, nødder og müesli efter eget valg.
.png 440w, https://www.fotoagent.dk/single_picture/11711/25/medium/Opskrift_fotos-2_(1).png 760w, https://www.fotoagent.dk/single_picture/11711/25/large/Opskrift_fotos-2_(1).png 1280w)
Nyfortolkning af Bellini cocktail
Blend hvid ferskenpure med isterninger. Hæld 1/3 i et champagneglas og top med 2/3 Cremant d’Alsace brut. Omrør med en cocktailpind eller en langskaftet teske og server straks.

Sorbet
1 liter vand
600 g sukker
Koges op og afkøles.
1 liter optøet frugtpuré
Køres på ismaskine eller fryses i metalskål og omrøres hver 30 min i 10 timer.
Kan evt. monteres med lidt italiensk marengs.

Is crème
500g sødmælk
250g fløde
90g sukker
6 friske æggeblommer
Æggeblommer og sukker piskes hvidt og luftigt med håndmixeren. Mælk og fløde koges op.
Tilsæt lidt af den varme mælk/fløde til æggemasse og rør rundt. Tilsæt lidt mere og bliv ved sådan til halvdelen af mælken er rørt ud i æggemassen. Kom det hele tilbage i gyden og varm det hele langsomt op til 94 grader. Tilsæt nu 300 g frugtpure og rør grundigt rundt. Køl ned og kør på ismaskine.

Jordbærbrus
2/3 jordbærpuré og 1/3 danskvand masser af is.