OPSKRIFTER MED BOIRON FRUGTPURÉ

Morgenskyr

Morgenskyr

Bland hindbær og blodappelsin i en god skyr i en stor skål. Omrøres godt. Hæld på mindre skåle og toppes med bær, frø, nødder og müesli efter eget valg.

Nyfortolkning af Bellini cocktail

Nyfortolkning af Bellini cocktail


Blend hvid ferskenpure med isterninger. Hæld 1/3 i et champagneglas og top med 2/3 Cremant d’Alsace brut. Omrør med en cocktailpind eller en langskaftet teske og server straks. 


Sorbet

Sorbet


1 liter vand
600 g sukker
Koges op og afkøles.
1 liter optøet frugtpuré
Køres på ismaskine eller fryses i metalskål og omrøres hver 30 min i 10 timer. 
Kan evt. monteres med lidt italiensk marengs. 


Is crème

Is crème


500g sødmælk
250g fløde
90g sukker
6 friske æggeblommer
Æggeblommer og sukker piskes hvidt og luftigt med håndmixeren. Mælk og fløde koges op. 
Tilsæt lidt af den varme mælk/fløde til æggemasse og rør rundt. Tilsæt lidt mere og bliv ved sådan til halvdelen af mælken er rørt ud i æggemassen. Kom det hele tilbage i gyden og varm det hele langsomt op til 94 grader. Tilsæt nu 300 g frugtpure og rør grundigt rundt. Køl ned og kør på ismaskine.


Jordbærbrus

Jordbærbrus


2/3 jordbærpuré og 1/3 danskvand masser af is.