Picual extra jomfruolivenolie

Picual extra jomfruolivenolie


Varenummer: 7620003 STK
O-Meds ekstrajomfruolivenolie af picualoliven er gylden og har en intens aroma med noter af nyslået græs og solmodne tomater. Familien Garcia, der står bag firmaet O-Med, har dyrket oliventræer i det solrige Granada i Andalusien gennem fire generationer, og nogle af picualtræerne er over 100 år gamle. Det giver et lavere udbytte, men en mere intens smag. I 2005 købte familien en olivenmølle, så de kunne kontrollere hele processen fra træ til flaske. I slutningen af oktober får møllemesteren daglige olivenprøver fra familiens olivenlunde, og først når han kan smage, at olivenene er klar, bliver de høstet. Inden for 1,5 time bliver ekstrajomfruolivenolien presset ved højst 20°C og hældt på små tanke. Her bliver olien konserveret med nitrogen for at bevare kvaliteten og bliver hældt på flasker til hver enkelt ordre. O-Med producerer deres prisvindende olivenolie på et fundament af bæredygtighed, innovation og generationers know-how.
Vis mere
Vis mindre
Colli9 stk/krt
Pakkestr0,5 l/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.