O-Med olier og eddiker

Koldpressede olivenolier fra O-Med med hver deres særpræg


Kalu har et årelangt samarbejde med det spanske familiefirma O-Med. Firmaet holder til nær Granada i Andalusien og drives af Juan og Paula. Herfra kan du nu fra O-Meds egen produktion få 2 meget forskellige og meget eksklusive extra jomfru olivenolier med hver deres særpræg.


Arbequina. Frisk olivenolie med en smuk grønlig farve og en duft af frugter og grønne mandler. Velegnet til salat, hvid fisk, vanilje is eller cheesecake.


Selection. Smuk gylden olivenolie på Picual oliven. Intens og aromatisk i duft og smag med noter af nyslået græs og solmodne tomater. Der er masser af karakter i denne eksklusive olivenolie og den kan f.eks. anvendes til tomatsalat, grillet kød, modne oste, laks og pasta.


Hvidvinseddike og rødvinseddike
Desuden forhandler O-Med 2 eddiker, der er så velsmagende og aromatiske i duft og smag, at du får lyst til at drikke dem! Chardonnay hvidvinseddike og Cabernet Sauvignon rødvinseddike. Eddikerne kan anvendes til marinering, dressinger, saucer og i madlavning.


Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.