Maurisk kebab af dyr med picadillo
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
500 g dyresmåkød
Marinade:
1 dl olivenolie
½ dl tør sherry
1 tsk paprika
½ tsk cayennepeber
½ tsk spidskommen
salt, peber
Picadillo:
2 tomater
1 grøn peber
1 salatløg
salt, peber
hvidvinseddike
olivenolie
500 g dyresmåkød
Marinade:
1 dl olivenolie
½ dl tør sherry
1 tsk paprika
½ tsk cayennepeber
½ tsk spidskommen
salt, peber
Picadillo:
2 tomater
1 grøn peber
1 salatløg
salt, peber
hvidvinseddike
olivenolie
Tilberedning
Rør marinaden sammen og læg terninger af dyrekød i marinaden. De skal trække i mindst 2 timer. Stik kødet på 4 spyd og steg kebabspyddene i ovnen eller på grill. Vend dem hyppigt under stegning og pensel med marinaden. Skær tomat, peber og løg i små tern og bland det hele med salt, peber, eddike og olie. Server til kebabspyddene
Tilbehør
Brød eller en skål med nykogte små kartofler serveres til.