Marineret kalkunschnitzel med spinat 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 kalkunschnitzler (ca.150 g pr. stk.)
1 kg frisk spinat
2 kviste basilikum
2 skalotteløg
½ limefrugt
2 dl olivenolie
2 dl piskefløde
Salt og peber 

Tilberedning

Start med at forvarme ovnen til 200°. Riv skallen af den halve limefrugt ned i olivenolien og marinér kalkunschnitzlerne heri (10-15 minutter). Skyl og rens spinaten og stil den til afdrypning. Læg kalkunschnitzlerne med den marinerede side opad i et smurt ildfast fad og steg dem i ovnen i 10 min. Imens koges fløden op i en gryde sammen med saften fra limefrugten plus salt og peber. Vend spinaten i fløden, men tag den hurtigt op igen og anret den på varme tallerkner. Hæld så de fint hakkede skalotteløg og den groft skårne basilikum ned i fløden og lad det koge op. Anret imens kalkunschnitzlerne ovenpå spinaten og slut med at hælde flødesauce over hver tallerken. 

Tilbehør

Der skal noget godt brød til at dyppe i marinaden, så ikke en dråbe går til spilde. Men derudover vil vi foreslå pastaskruer eller båndspaghetti. God fornøjelse… 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.