Marineret andebryst med Ananas chutney 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
2 andebryster
1 spsk. brun sukker
1 spsk. kinesisk soja
2 spsk. vand
1 tsk. salt peber
1 ananas, ca. 1 kg
1 tsk. salt
3 fed hvidløg
50 g ingefær
200 g rosiner
5 dl hvidvinseddike
120 g brun sukker
½ tsk. cayennepeber  

Tilberedning

Bland ingredienserne til marinaden. Rids fedtet på de afpudsede andebryster i tern og læg dem i en plasticpose og hæld marinaden ved, ryst posen så den fordeler sig og lad brysterne marinere i køleskabet mindst 2 timer gerne natten over. Skræl ananas og skær kødet i store tern. Drys med salt og lad det trække i ca. 1 time. Purer frugtkød med ingefær og hvidløg og kog det ved lav varme med resten af ingredienserne til en tyk grød. Smag til med salt. Brun og afsmelt fedtet af andebrysterne langsomt over jævn varme, vend dem og brun dem let på den anden side. Stil dem i en 180 o C varm ovn og steg færdigt i 8-10 min. Lad brysterne hvile i mindst 5 min inden de skæres i tykke skiver og serveres med den lune chutney.  

Tilbehør

Server med bouillonkogte ris med friske ærter. 

And
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.