Langtidsstegt wagyu tunge

Ingredienser til 4-6 pers.:

Braiseret wagyu tunge:
800 gr. wagyu tunge
1 løg
1 gulerod
1 fed hvidløg
½ porre
1 tomat
1 bouquet garni
½ tsk. salt
3 stk. hele peberkorn
2 dl. hønsebouillon

Tilberedning:

Hak løget og karamellisér det på panden. Bring en gryde med vand i kog og forbered en skål med isvand ved siden af. Blancher tungen i det kogende vand og kom den i isvandet med det samme. Når den er kølet af, pilles det yderste skindlag af tungen. Kom tungen, de karamelliserede løg og alle andre ingredienser i en sous-vide pose og steg i 8 timer ved 78°C. Behold stegevandet, så tungen kan genvarmes i det, hvis der er behov for det. Krydr med salt og peber.

Tilbehør:

Server f.eks. med mandeltofu og majspuré.


 


God fornøjelse…