Lammesteaks med Puy linser og krydderurter 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 lammesteaks
300g linser fra Puy
timian
persille
basilikum
rosmarin
5 spsk. Balsamico eddike
olivenolie
salt og peber  

Tilberedning

Kog linserne i vand i 20 min til de er møre men ikke udkogte. Hak frisk timian, persille, basilikum og en kvist rosmarin. Krydr lammesteaks med salt og peber og steg dem i god olivenolie ved høj varme. Hold dem lune mens du hælder Balsamico eddike på panden. Lad syren koge af, skrab lidt i bunden af panden og bland de afdryppede linser og finthakkede krydderurter i. Smag til med salt og peber. Fordel linserne i bunden af tallerkenerne og læg en steak ovenpå.  

Tilbehør

Server med creme fraiche og landbrød. Hvis du tilbereder lidt ekstra linser er næste dags linsesalat godt på vej.