Lammesteaks med Puy linser og krydderurter 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 lammesteaks
300g linser fra Puy
timian
persille
basilikum
rosmarin
5 spsk. Balsamico eddike
olivenolie
salt og peber  

Tilberedning

Kog linserne i vand i 20 min til de er møre men ikke udkogte. Hak frisk timian, persille, basilikum og en kvist rosmarin. Krydr lammesteaks med salt og peber og steg dem i god olivenolie ved høj varme. Hold dem lune mens du hælder Balsamico eddike på panden. Lad syren koge af, skrab lidt i bunden af panden og bland de afdryppede linser og finthakkede krydderurter i. Smag til med salt og peber. Fordel linserne i bunden af tallerkenerne og læg en steak ovenpå.  

Tilbehør

Server med creme fraiche og landbrød. Hvis du tilbereder lidt ekstra linser er næste dags linsesalat godt på vej.  

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.