Lammesteaks med peberfrugtpanade 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 lammesteaks
100 g reven gruyereost
100 g rasp
1 finthakket rød peberfrugt
100 g blødt smør
2 spsk. tomatpuré
1 bdt. Persille
Glacerede rodfrugter:
1 selleri
1 pastinak
2-3 kartofler
2-3 gulerødder
smør
2 spsk. aceto balsamico
2 spsk. honning 

Tilberedning

Hak peberfrugten og persillen fint og rør dem sammen med ost, rasp, smør og tomatpuré til panaden. Brun lammesteakene på begge sider, lad dem afkøle og læg dem på et ildfast fad. Smør panaden på oversiden af kødet og steg dem færdige i ovnen ved 200o i 10 min. Rodfrugterne skrælles og sauteres i smør. Der tilsættes aceto balsamico, honning og lidt vand og de sauteres til de er møre. Smag til med salt og peber 

Tilbehør

Server der glacerede rodfrugter til sammen med godt brød. 

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.