Lammesaddel (mørbradsteg) med timian og persille 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
Ca. 1,5 kg lammesaddel
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
2 kviste timian
3 kviste persille
2 laurbærblade
salt og peber 

Tilberedning

Brun stegen godt på alle sider i en stor pande eller gryde og tag den op. Pres hvidløgene ned i olien og bland de hakkede krydderurter i. Gnid kødet godt ind i denne olie og læg sadlen i en bradepande som sættes i ovnen ved 180 ° i ca. 30 min. hvis den skal være rosa, og i 40-45 min hvis den skal være næsten gennemstegt. Lad kødet hvile 10 minutter inden udskæringen. Frigør fileter og mørbrader fra ryggen og skær dem i tynde skrå skiver, som lægges tilbage på rygbenet. 

Tilbehør

Server evt. en grønsagsstuvning til: Courgetter skåret i tern og champignon i kvarte brunes i smør til de er møre. krydres med hvidløg, salt og peber og drysses med friskhakket persille. God fornøjelse…  

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.