Lammesaddel (mørbradsteg) med timian og persille 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
Ca. 1,5 kg lammesaddel
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
2 kviste timian
3 kviste persille
2 laurbærblade
salt og peber 

Tilberedning

Brun stegen godt på alle sider i en stor pande eller gryde og tag den op. Pres hvidløgene ned i olien og bland de hakkede krydderurter i. Gnid kødet godt ind i denne olie og læg sadlen i en bradepande som sættes i ovnen ved 180 ° i ca. 30 min. hvis den skal være rosa, og i 40-45 min hvis den skal være næsten gennemstegt. Lad kødet hvile 10 minutter inden udskæringen. Frigør fileter og mørbrader fra ryggen og skær dem i tynde skrå skiver, som lægges tilbage på rygbenet. 

Tilbehør

Server evt. en grønsagsstuvning til: Courgetter skåret i tern og champignon i kvarte brunes i smør til de er møre. krydres med hvidløg, salt og peber og drysses med friskhakket persille. God fornøjelse…