Lammeryg à la bonne femme 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1,5 kg lammeryg
100 g bacon eller pancetta
1 løg
2 porrer
2 gulerødder
2 majroer
3 tomater
1 fed hvidløg
rosmarin,
persille,
timian
2 dl bouillon
olivenolie.  

Tilberedning

Lammeryggen brunes godt på alle sider i en gryde som kan tåle at komme i ovnen. Tag den op og svits bacon eller pancetta og de rensede grønsager skåret i passende stykker i 2-3 minutter. Tilsæt tomater, krydderurter og bouillon og læg lammeryggen oven på grønsagerne. Stil gryden i ovnen ved 180 grader i 25–40 minutter alt efter hvor rosa man ønsker kødet. Spæd evt. med mere væde hvis grønsagerne skulle blive for brune. Skær lammeryggen af benet, skær kødet i skiver og server sammen med grønsagerne.  

Tilbehør

Persillekartofler og godt brød 

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.