Lammekrone med pesto og rösti 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 pk. lammekrone, ca. 800 gr.
40 g smør
salt, peber
Pesto:
1 stort bundt basilikum
100 g Parmesan
25 g pinjekerner
3 dl god olivenolie
Rösti:
1 kg bagekartofler
salt, peber
1 spsk maizenamel
olivenolie til stegning  

Tilberedning

Lammekronen afpudses for fedt og sener og skæres i stykker med 3-4 ben til hver. Krydr stykkerne med salt og peber og brun dem på en pande. Varm ovnen til 220 oC og steg kødet færdigt i ca. 15 min. Lad det hvile i 15 minutter inden servering. Skræl og riv kartoflerne og bland dem med salt, peber og maizenamel. Form flade bøffer med hånden og pres væden fra. Steg dem i olie til de er brune og lækre. Blend alle ingredienser til pesto’en. Anret et stykke lammekrone på hver tallerken, sammen med en kartoffelkage og lidt pesto og server resten af pesto til.  

Tilbehør

Server en tomatsalat med løg til. 

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.