Lammekoteletter med Puy-linser og krydderurter 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
12 lammekoteletter
150 g puy-linser
1 tomat
2 fed hvidløg
1 stor stængel frisk rosmarin
salt og peber
4 spsk. aceto balsamico
1 bdt. persille
1 bdt. basilikum
4 spsk. cremefraiche
Olivenolie  

Tilberedning

Kom linserne og tomaten i en gryde, dæk dem med vand og kog i 20-25 min. Tomaten kasseres når linserne er kogte, den gør bare linserne mere bløde. Hak hvidløg og rosmarin og rør det sammen med salt og peber i olien. Pensl koteletter med olien på begge sider steg dem på en hed pande på begge sider i lidt mere olie. Steg dem efterhånden hvis der ikke er plads på panden til alle på én gang, hellere det end at overfylde panden, så daler varmen og koteletterne bliver ikke sprøde. Kom aceto balsamico på panden og skrab godt i panden for at få al snasket med. Tilsæt de afdryppede linser og kom de hakkede krydderurter i. Smag til med salt og peber og anret linserne sammen med koteletterne og server med en stor klat cremefraiche.  

Tilbehør

Server med godt brød og grøn salat. 

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.