Lammekølle vendt i knust peber med fløde 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 udbenet, snøret lammekølle
1 lille håndfuld sorte peberkorn
½ kg jordskokker
2 madæbler
½ l piskefløde
smør
citronsaft
salt  

Tilberedning

Knus peberkornene groft i en morter. Bland med groft salt og vend lammekøllen i blandingen. Stegen brunes i smør i en gryde, som kan sættes i ovn. Fløde hældes over, så stegen dækkes halvt. Lad den småsimre i 20 min. og vend den undervejs et par gange. Æbler og de skrællede jordskokker skæres i store tern. Svits dem i en gryde med lidt smør og kom dem rundt om stegen. Læg et låg på gryden og sæt den i en ovn ved 175º i ca. 30 min. Tag stegen op og skær den i skiver, smag grønsagerne til med citronsaft og server dem sammen med kødet.  

Tilbehør

Byd små pillekartofler eller pasta til. 

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.