Lammekølle med hvide bønner og rosmarin 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
1 lille lammekølle eller 1 lammebov
Marinade:
½ dl olivenolie
1 stor kvist rosmarin
3 fed hvidløg
salt, peber
150 g hvide bønner
1 løg
2 gulerødder
1/4 selleri
4 fed hvidløg
1 pore
2 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon 

Tilberedning

Rids fedtsiden af lammekøllen og smør den med olie, knust hvidløg, rosmarin, salt og peber. Lad køllen marinere til dagen efter. De hvide bønner udblødes i koldt vand i 8-12 timer. Hak løg, gulerod, selleri, pore og hvidløg og svits det hele i lidt olie. Tilsæt de udblødte bønner, vin og bouillon, kog op og lad det koge stille i en time under låg. Tilsæt evt. mere væde. Læg ragouten i et ovnfast fad og læg lammekøllen på. Sæt det i en 180o C varm ovn i 50 minutter. Lad kødet hvile i 20 minutter inden udskæring og kom bønner og grøntsager i en skål og smag til med hakkede friske krydderurter. 

Tilbehør

Små sprøde kartoffelpandekager af rå kartofler og agurkesalat med flødedressing. God fornøjelse… 

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.