Lammekarry med løg 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
800 g lammekød
2 tsk. malet spidskommen
2 tsk. malet koriander
1 tsk. cayennepeber
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. malet fennikel eller 3-4 spsk. god Madraskarry
4 fed hvidløg
8 cm ingefær
3 tomater
500 g løg
200 g fed yoghurt
1 citron
olie
salt  

Tilberedning

Skær lammekødet i tern og løgene i både Bland en karry af krydderierne. Hak hvidløg og ingefær fint. Tag skindet af tomaterne og skær dem i tern.. Brun kødet i olie, tilsæt karryen og svits den sammen med kødet til den afgiver en masse aroma. Kom hakket hvidløg og ingefær, løg og 2 grofthakkede tomater og lidt vand sammen med 150 g fed yoghurt og saften af en halv til en hel citron i gryden og krydr med salt. Lad retten simre i mindst 1 time under låg.  

Tilbehør

Server med løse ris eller rispilaw.