Lammegryde med grønne bønner

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
600 g lammekød fra bov eller kølle
500 g kartofler
500 g brede grønne bønner
1 løg
5 fed hvidløg
2 dl hvidvin
2 dl bouillon
timian
lidt mel
salt, peber
olivenolie 

Tilberedning

Skær lammekødet i tern på 3-4 cm og vend dem i mel krydret med salt og peber. Brun dem i en gryde i olien. Tag kødet op når det er brunet på alle sider. Kom lidt mere fedtstof i gryden og steg de skrællede kartofler og løgene som er skåret i store tern. Tilsæt bønnerne skåret igennem et par gange, de hakkede hvidløg og timian. Rør rundt i gryden mens det hele svitses igennem i 4-5 minutter. Hæld hvidvin og bouillon over og læg lammekødet tilbage i gryden. Læg låg på gryden og lad det hele koge i 40 minutter. Smag til sidst til med salt og peber. 

Tilbehør

Godt landbrød til at dyppe saften op med.