Lammefrikadeller
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
600 g hakket lammekød
50 g rasp
1 løg
2 fed hvidløg
1 æg
1 dl mælk eller bouillon
1 bdt. persille
½ tsk merian
salt, peber
olie og smør til stegning
600 g hakket lammekød
50 g rasp
1 løg
2 fed hvidløg
1 æg
1 dl mælk eller bouillon
1 bdt. persille
½ tsk merian
salt, peber
olie og smør til stegning
Tilberedning
Hak løg, hvidløg og persille og bland en fars af lammekødet med rasp, æg, mælk og tilsæt løg hvidløg og krydderurterne. Ælt godt igennem og smag til med salt og peber. Lad farsen hvile i ½ time før der formes aflange frikadeller som steges lysebrune i en blanding af olie og smør.
Tilbehør
Tzatziki (græsk agurkesalat), tomatsalat med fetaost, rå løg og oliven og landbrød God fornøjelse…