Lammefilet med skovsvampe 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
600 g lammefilet skåret af lammeryggen
100 g tørrede skovsvampe
1 bundt persille
1 fed hvidløg
1 løg
2 dl piskefløde
salt, peber
50 g smør 

Tilberedning

Hæld kogende vand over svampene og lad dem stå i 10 minutter. Dryp dem bagefter af i e sigte og skyld dem godt igennem med koldt vand. Pil og hak løgene og svits dem på en pande til de bliver gyldne. Tilsæt svampene og svits dem sammen med løg og hvidløg. Tilsæt piskefløde og krydder med salt, peber og lidt citronsaft eller lidt Balsamico eddike. Skyld persille, fjern stilkene og hak det fint. Skær lammefileten i 2 cm tykke skiver og steg dem 2-3 minutter på hver side. Anret dem på et fad og hæld svampene omkring kødet. Drys persille over. 

Tilbehør

Stegte auberginer og kartoffelgratin er gode ledsagere til denne ret. God fornøjelse…