Lammeculotte med karrystuvet selleri
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer
2 lammeculotter
salt og peber
1 stor eller 2 små selleri
4 tsk. god madraskarry
2-3 dl lamme- eller anden fond
1 citron
dijonsennep
salt, peber
1-2 æggeblommer
2 dl fed yoghurt
2 lammeculotter
salt og peber
1 stor eller 2 små selleri
4 tsk. god madraskarry
2-3 dl lamme- eller anden fond
1 citron
dijonsennep
salt, peber
1-2 æggeblommer
2 dl fed yoghurt
Tilberedning
Lammeculotterne ridses i tern på fedtlaget, brunes på alle sider på en pande, krydres med salt og peber og steges 10-15 min ved 200o C i ovnen. Lad dem hvile tildækket i 5-10 min inden de skæres ud. Skræl sellerien, skær i tern og sauter i smør. Svits karryen af i gryden. Hæld fond ved og smag til med citronsaft, revet citronskal, lidt dijonsennep og salt og peber og lad det simre til sellerien er mør. Jævn stuvningen med æggeblommen rørt ud i yoghurt – nu må den ikke koge mere. Skær kødet i skiver og server med stuvningen.
Tilbehør
Server evt. løse ris til.