Lam med aubergine 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 pk. lammekrone ca. 800 g
1-2 auberginer
2 tomater
1 løg
2 fed hvidløg
1 frisk chili
olivenolie
krydderurter
salt, peber 

Tilberedning

Vask auberginen, skær den i tern og steg dem i så lidt olie som muligt. Krydder med salt og peber og læg dem på et stykke køkkenrulle for at tage fedtet. Flå tomaterne fjern kærnerne og skær dem i tern. Pil og hak løg, hvidløg og chili og svits møre i olivenolie. Tilsæt aubergine- og tomattern, lad det koge igennem og krydder med salt, peber og hakkede krydderurter efter smag. Brun lammekronen på alle sider i en pande, krydder med salt og peber og steg kødet færdigt i ovnen i ca. 10 minutter ved 190 °C. Lad kødet trække og skær ud i koteletter med 1 ben på hver lige inden servering. Anret lammekoteletterne på aubergineragouten.  

Tilbehør

Server med råstegte kartofler eller brød.