Kyllingelår med rodfrugter 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
8 hele kyllingelår
2 spsk. citronsaft
1 spsk.
olivenolie
salt og peber
2 gulerødder
2 persillerødder
100 g jordskokker
200 g pastinakker
300 g kartofler
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 bdt. rosmarin
1/2 usprøjtet citron i skiver  

Tilberedning

Gnid kyllingelårene med citronsaft, olivenolie, salt og peber. Skræl rodfrugterne og kartoflerne og skær dem samt løg og hvidløg i grove stykker, krydr med salt og peber, og kom grøntsagerne i et ildfast fad. Gnid kyllingelårene med salt og peber og læg dem på grønsagerne. Stik nogle rosmarinkviste ind imellem og læg citronskiver på. Steg det hele i cirka 40-45 minutter ved 180 grader i ovnen, til grøntsagerne er møre, og kyllingelårene er gennemstegt.  

Tilbehør

Godt brød og en tomatsalat