Kyllingebryster marineret med lime og ingefær 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 kyllingebryster med skind og vingeben
Marinade:
3-4 cm frisk ingefær
3 fed hvidløg
1 usprøjtet limefrugt
1 frisk chili eller 1-2 tørrede
salt
5 spsk olie 

Tilberedning

Start med at lave marinaden. Skræl og hak ingefær, chili og hvidløg, riv skallen af limefrugten. Bland olie med saften af limefrugten og bland alle ingredienser til marinaden godt sammen. Læg kyllingebrysterne i et fad, krydder dem med salt og pensel dem med et tykt lag marinade på begge sider. Lad dem stå tildækket i køleskabet i 3-4 timer, gerne mere. Brysterne steges nu langsomt enten på grill eller en pande, indtil de er gennemstegte. 

Tilbehør

Kikærteragout med peberfrugt, courgetter, fennikel, tomat og hvidløg, krydret med spidskommen og hakket frisk koriander eller persille er godt til.