Kyllingebryst i filodej 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 stk. kyllingebryst uden skind
150 g champignons
1 spsk smør
salt og peber
8 plader filodej
smeltet smør til pensling  

Tilberedning

Rens champignons, skær dem i skiver og rist dem let på panden i smør. Krydr med salt og peber. Skær en lomme i kyllingebrysterne og fyld de ristede champignons i. Brun kødet på begge sider og krydr med salt og peber. Læg 4 plader filodej på bordet og pensl med smeltet smør. Læg en plade oven på hver og pensl igen. Læg et stykke kyllingebryst på midten af hver plade og fold diagonalt så det bliver trekantede pakker. Pensl med smør efterhånden som dejen foldes. Pakkerne lægges i et ildfast fad og bages i en 175-180 °C varm ovn i ca. 15 min.  

Tilbehør

Server med champignonsauce med løg og hakkede valnødder.