Kvædemarmelade Membrillo

Kvædemarmelade Membrillo


Varenummer: 9500603 STK
Den aromatiske kvædemarmelade – eller membrillo – er en klassiker fra det spanske køkken. Prøv den fx til ost og paté eller på morgenbordet. Den spanske membrillo består af 65% kvæde og 35% sukker – intet andet. Kvædemarmeladen er smukt ravfarvet med en intens, frugtig aroma. Konsistensen er blød, og smagen har en god balance mellem sødme og syrlige noter. Guijos de Santa Barbara er stedet for fiesta, folklore og traditioner. Det er et jagtreservat og et spansk gastronomisk paradis, og det er her, Olmeda Orígenes får produceret deres kvædemembrillo. Kvædetræet er et meget højt træ med ovale blade, hvide blomster og en vidunderlig duft, der giver store, gule frugter med masser af frugtkød. Dulce de membrillo fra Olmeda Orígenes er håndlavet efter en traditionel, hemmelig familieopskrift og tilberedt med den rene frugt uden hverken tilsætningsstoffer eller kunstig farve.
Vis mere
Vis mindre
Colli24 stk/krt
Pakkestr450 gr/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.