Krydrede kalkunfrikadeller 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
500 g hakket kalkunkød
2 dl rasp
2 dl vand eller bouillon
2 æg
1 løg
2 fed hvidløg
1 tsk reven skal af usprøjtet citron
1 spsk karry (gerne madrascurry)
4 spsk hakkede krydderurter (fx persille, timian, basilikum, koriander, mynte, kørvel)
salt
peber
4 spsk olie 

Tilberedning

Bland raspen og bouillonen i kødet, rør æggene i, pil og hak løg og hvidløg og rør begge dele i farsen, tilsæt citronskal, karry og krydderurterne og rør farsen med salt og peber. Den må ikke være for fast. Lad farsen hvile ½ time, så krydderi-smagen fordeles og farsen bliver formfast. Varm olien op i en panden og form aflange frikadeller med en dessertske. Steg dem ved svag varme 4-5 minutter på hver side. De skal være brune og helt gennemstegte. 

Tilbehør

Courgetter i skiver stegt i olie, tilsat hvidløg og hakket persille, kogte canadiske vilde ris blandet med hvide ris og en yoghourtsauce med krydderurter og hvidløg er passende tilbehør. God fornøjelse… 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.