Kogte vagtelæg i lage

Kogte vagtelæg i lage


Varenummer: 3249703 KRT
De kogte vagtelæg i lage er nemt og lækkert tilbehør til salaten, forretten, pindemaden eller tapasanretningen, og du slipper for besværet med at koge og pille dem. Vagtelæggene er kogt på forhånd og lagt i saltlage. Hvert æg er ca. 3-4 cm og vejer 10-12 gram. Der er 48 æg i et glas. Vagtelæggets blomme har en lidt kraftigere smag end blommen fra hønseæg. Vagtelæggene kommer fra franske vagtler, som opdrættes af Les Charmilles i den lille, vestfranske by Maulévrier syd for Loirefloden. Egnen omkring Loire er kendt for sit milde klima, der er ideelt til fjerkræopdræt.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 gl/krt
Pakkestr9-11 gr/stk - 48 stk/gl
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.