Kataifidej

Kataifidej


Varenummer: 8608423 PK
Lad tynde, stegte strimler af kataifidej være det knasende sprøde element i dine forretter, hovedretter og desserter. Kataifidej er tynde strimler af filodej lavet af mel, vand, salt og stivelse. Kataifidejen har en neutral smag og kan bruges til både salt og sødt. Dejstrimlerne er nemme at arbejde med og holder sig sprøde længe, så de kan laves dagen i forvejen. Græske Kanaki har mere end 30 års erfaring med at fremstille filo- og kataifidej. Dejen produceres ud fra strenge kvalitetskrav, både til Kanakis leverandører og til Kanakis egen produktion, og Kanaki tester løbende både ingredienser og den færdige dej. Man kan derfor altid regne med, at smagen og konsistensen af Kanakis delikate filo- og kataifidej er i top, uanset om man skal bruge produkterne til det salte eller det søde køkken.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 pk/krt
Pakkestr450 gr/pk
Opr. landGrækenland
PakningANDET
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.