Kastanjepuré

Kastanjepuré


Varenummer: 8500003 STK
Kastanjepuréens nøddetoner giver et strejf af efterår til kager, desserter og tærter, men prøv den også til dådyr eller fuglevildt. Kastanjepuréen består af 70% spisekastanjer og vand. Den er lysebrun og blød i konsistensen med en mild, nøddeagtig smag. Ardéchekastanjen har opnået AOC-status, og det var den kastanje, som den unge Clément Faugier i 1885 begyndte at kandisere. Gennem årene er håndværket og opskrifterne gået i arv fra generation til generation, og sortimentet er blevet udvidet med kastanjemel, -puré, -creme og meget mere – trods sine mere end 100 år på bagen er Clément Faugier en moderne virksomhed, der ikke er bange for at tænke nyt. Clement Faugier producerer kastanjer og kastanjeprodukter af højeste kvalitet ved hjælp af de nyeste produktionsteknologier, men stadig med en solid forankring i de gamle håndværkstraditioner.
Vis mere
Vis mindre
Colli24 ds/krt
Pakkestr439 gr/ds
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.