Kartofler i Filodej 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 mellemstore kartofler
50 g reven parmesan eller anden god ost
1 skalotteløg
1 spsk creme fraîche
1 tsk Dijon sennep
bredbladet persille
8 plader filodej
smeltet smør  

Tilberedning

Skæl kartoflerne, skær dem i skiver og kog dem 3-4 min i letsaltet vand og dryp dem af. Hak skalotteløg og persille fint og rør det sammen med sennep, creme fraîche, salt og peber og vend kartoffelskiverne i. Læg 4 plader filodej på bordet og pensl med smeltet smør. Læg en plade oven på hver og pensl igen. Fordel kartoffelfyld i midten af hver plade og drys med ost. Pak dejen sammen til firkantede pakker og pensl dem med smør. Bag ved 180° i ca. 15 min til de er smuk gyldne.  

Tilbehør

Server de sprøde kartoffelpakker til alt slags kød og fisk.