Tørrede kantareller giver fyldig smag og umami til dine gryderetter og saucer. De tørrede kantareller er gulbrune og har en aromatisk, krydret duft og smag. I 1819 købte Jean-Pierre Sabarot en mølle i Haute-Loire i Auvergne i nærheden af Puy-en-Velay. Her malede han mel og andre kornsorter indtil slutningen af det 19. århundrede, hvor Sabarot også begyndte at forarbejde og sælge egnens populære, grønne Puy-linser. Sabarots efterkommere, der i dag leder firmaet, følger Jean-Pierres strenge kvalitetskrav, omend med topmoderne teknologi og kvalitetskontrol. De grønne linser er stadig Sabarots største salgssucces, men sortimentet er blevet udvidet med mange andre lækre delikatesser, fx de tørrede kantareller og andre tørrede, frosne og syltede svampe.
Colli | 6 pk/krt |
|
Pakkestr | 500 gr/pk |
|
Opr. land | Frankrig
|
|
Pakning | ANDET |
|
Opbevaring | TØRT,MØRK,KØLIGT |
|
|
|