Kaninlår med rosmarin, oliven og tomat 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 kaninlår
2 spsk. mel
salt og peber
4 spsk. olivenolie
1 bundt frisk rosmarin
5 fed hvidløg
½ l hvidvin
4 ansjosfileter
1 håndfuld sorte oliven med sten
3 modne tomater hakket i tern  

Tilberedning

Del kaninlårene i ledene og vend dem i en blanding af mel og masser af salt og peber. Brun dem i olivenolie i en ovnfast gryde, tilsæt den hakkede rosmarin og de hakkede hvidløg, hæld vinen over. Når den koger tilsæt resten af ingredienserne. Læg låg på og stil gryden i ovnen ved 200 o C i 25 min. Server direkte fra gryden.  

Tilbehør

Server med ristede krydrede kartofler (Små kartofler koges 10 min i saltvand og skæres derefter i halve. Kom dem i et ildfast fad, hæld lidt olivenolie over og krydr med salt, peber, sesam, timian, mynte og spidskommen og rist dem sprøde i ovnen sammen med kaninlårene.) og grøn salat.