Kaninlår Escabeche 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 hele kaninlår
1 stort løg
1 helt hvidløg
2 store tomater
2 laurbærblade
10 peberkorn
5 enebær
2 nelliker lidt safran
1 knsp stødt kanel
½ l tør hvidvin ,
½ dl aceto balsamico
5 spsk. olivenolie  

Tilberedning

Del kaninlårene og krydr dem med salt, peber og drys lidt mel over. Brun dem i olien og læg dem derefter i et ildfast fad. Pil den yderste skal af det hele hvidløg og læg det i midten. Pil løget og skær det i skiver, flå og hak tomaterne og steg det hele i samme fedtstof som kaninen, kom alle krydderier i, spæd med vin og aceto balsamico og hæld sovsen over kaninlårene. Steg retten i ovn ved 180 o C i 45 min og server direkte fra fadet – hvidløget er nu helt blødt og kan skrabes ud.  

Tilbehør

Spis bulgursalat med tomat, agurk og grøn peber i en marinade af citron og olie og byd godt brød til.