Kaningryde 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
1 kanin
salt og peber
1 løg
2 grønne peberfrugter
4 tomater
250 g champignon
3 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
3 dl bouillon og/eller hvidvin
1 bdt. persille 

Tilberedning

Skær kaninen i 8-10 stykker og drys dem med salt og peber. Pil løget og skær i ringe. Befri peberfrugterne for frøstol og kerner og skær dem i passende stykker. Skold og flå tomaterne og hak dem groft. Rens champignonerne og halver dem. Varm olien i en stegegryde og brun kaninstykkerne på alle sider. Kom løgene i og lad dem snurre med nogle minutter. Tilsæt peberfrugter, tomater, det knuste hvidløg samt bouillon eller hvidvin og lad retten snurre endnu 40 min. Smag til med salt og peber, jævn evt. sovsen og drys med hakket persille før gryden sættes på bordet. 

Tilbehør

Server med hvidløgsflute og grøn salat. God fornøjelse…