Kanin for 2 

Ingredienser

I mange forretninger sælges halve kaniner som er lige tilpas til to.
Ingredienser til 2 personer:
½ Kanin
Marinade:
3 dl. tør hvidvin
2 fintsnittede gulerødder
2 fintsnittede rødløg
1 stilk bladselleri
1 laurbærblad
3 stilke timian
smør
2 dl piskefløde  

Tilberedning

Del den ½ kanin i 4 stykker. Lad stykkerne trække i marinaden natten over. Smelt smør gyldenbrunt i en stor pande eller gryde og brun kaninryggene langsomt. Når kaninen har taget farve skrues der ned for varmen og marinaden hældes over. Lad det stege i ca. 25 min. Marinaden sies, tilsættes fløde og koges ind. Smag til med salt og peber. 

Tilbehør

Serveres med pommes rösti og smørdampede gulerødder krydret med saften af ½ limefrugt. Pommes rösti: revne rå eller kogte kartofler, krydres med salt og peber og steges langsom i en blanding af olie og smør på panden. ”Kartoffelkagen” vendes på et fladt låg efter ca. 10 minutter og steges langsom færdig på den anden side. God fornøjelse… 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.