Kanin for 2 

Ingredienser

I mange forretninger sælges halve kaniner som er lige tilpas til to.
Ingredienser til 2 personer:
½ Kanin
Marinade:
3 dl. tør hvidvin
2 fintsnittede gulerødder
2 fintsnittede rødløg
1 stilk bladselleri
1 laurbærblad
3 stilke timian
smør
2 dl piskefløde  

Tilberedning

Del den ½ kanin i 4 stykker. Lad stykkerne trække i marinaden natten over. Smelt smør gyldenbrunt i en stor pande eller gryde og brun kaninryggene langsomt. Når kaninen har taget farve skrues der ned for varmen og marinaden hældes over. Lad det stege i ca. 25 min. Marinaden sies, tilsættes fløde og koges ind. Smag til med salt og peber. 

Tilbehør

Serveres med pommes rösti og smørdampede gulerødder krydret med saften af ½ limefrugt. Pommes rösti: revne rå eller kogte kartofler, krydres med salt og peber og steges langsom i en blanding af olie og smør på panden. ”Kartoffelkagen” vendes på et fladt låg efter ca. 10 minutter og steges langsom færdig på den anden side. God fornøjelse…