Kalkunschnitzel Creole
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
4 kalkunschnitzler
250 g champignon
1 løg
2 fed hvidløg
3 stængler blegselleri
2 peberfrugter
400 g flåede tomater evt. fra dåse
1 tsk paprika
1 tsk oregano
1 tsk rosmarin
½ dl olivenolie
salt
Cayennepeber
4 kalkunschnitzler
250 g champignon
1 løg
2 fed hvidløg
3 stængler blegselleri
2 peberfrugter
400 g flåede tomater evt. fra dåse
1 tsk paprika
1 tsk oregano
1 tsk rosmarin
½ dl olivenolie
salt
Cayennepeber
Tilberedning
Brun kalkunschnitzlerne i olie på begge sider, krydder dem med salt og peber og stil dem til side. Hak løg og hvidløg, rens champignoner og del dem i kvarte, skær blegselleri og peberfrugter i strimler og svits det hele på panden i 3-4 minutter. Tilsæt krydderier og smag til. Pas på med cayennepeber, den kan være stærk, men retten må gerne have en snert. Læg schnitzlerne tilbage på panden og lad det stå og simre i 5 minutter.
Tilbehør
Server med kogte løse ris. God fornøjelse…