Kalkunlasagne 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
500 g hakket kalkunkød
2-3 fed hvidløg
3 stængler blegselleri
2 gulerødder
400 g flåede hakkede tomater evt. fra dåse
1 spsk oregano
2 ½ dl fløde 13%
½ dl olivenolie
150 g reven ost,
½ mozarella
½ parmesan
12 lasagneplader 

Tilberedning

Kog lasagnepladerne som beskrevet på pakken eller brug friske. Snit blegselleri og gulerødder i små stave. Svits kødet i olien og tilsæt grønsagerne og de knuste hvidløgsfed. Tilsæt tomaterne og oregano. Lad sovsen koge i 10 minutter og krydder med salt og peber. Til sidst tilsættes fløden. Læg nu lidt sovs i bunden af et ovnfast fad og dæk med lasagneplader, kom kødsovs over og drys med lidt ost, lasagneplader igen, kødsovs og ost osv. og afslut med kødsovs og et godt lag ost. Bag lasagnen ved 200 o C i ovnen i 30 minutter til overfladen er gylden. 

Tilbehør

Godt italiensk brød og en skål grøn salat skal der til. God fornøjelse… 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.