Kalkunlasagne
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
500 g hakket kalkunkød
2-3 fed hvidløg
3 stængler blegselleri
2 gulerødder
400 g flåede hakkede tomater evt. fra dåse
1 spsk oregano
2 ½ dl fløde 13%
½ dl olivenolie
150 g reven ost,
½ mozarella
½ parmesan
12 lasagneplader
500 g hakket kalkunkød
2-3 fed hvidløg
3 stængler blegselleri
2 gulerødder
400 g flåede hakkede tomater evt. fra dåse
1 spsk oregano
2 ½ dl fløde 13%
½ dl olivenolie
150 g reven ost,
½ mozarella
½ parmesan
12 lasagneplader
Tilberedning
Kog lasagnepladerne som beskrevet på pakken eller brug friske. Snit blegselleri og gulerødder i små stave. Svits kødet i olien og tilsæt grønsagerne og de knuste hvidløgsfed. Tilsæt tomaterne og oregano. Lad sovsen koge i 10 minutter og krydder med salt og peber. Til sidst tilsættes fløden. Læg nu lidt sovs i bunden af et ovnfast fad og dæk med lasagneplader, kom kødsovs over og drys med lidt ost, lasagneplader igen, kødsovs og ost osv. og afslut med kødsovs og et godt lag ost. Bag lasagnen ved 200 o C i ovnen i 30 minutter til overfladen er gylden.
Tilbehør
Godt italiensk brød og en skål grøn salat skal der til. God fornøjelse…