Kalkuncuvette 

Ingredienser

Kalkunkød er magert og forholdsvis billig kød, så det kan bruges som hverdagsmad. Udskæringen ”cuvette” minder i udseende om en okse- eller kalvecuvette. Udskæringen er fra kalkunens udbenede overlår. Ingredienser til 4 personer:
700 – 800 g kalkunoverlår med skind
olie/smør
timian
salt, peber 

Tilberedning

Pensel kødet med lidt olie eller smør og drys timian, salt og peber over. Steges i ovn ved 180 o C i ca. 35-40 min. Stegeskyen kan koges af med lidt hønsefond eller hvidvin, tilsættes lidt fløde, smages til med salt og peber. 

Tilbehør

Ligesom til oksecuvette, kan tilbehøret variere i det uendelige. Flødekartofler, kartoffel-selleripure, stegte svampe, ragout af grønne linser med urter, canadiske økologiske vilde ris, blandet med hvide ris, ja der er ingen grænser sat for fantasien. God fornøjelse… 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.