Kalkunbryst i tunsauce 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
600g kalkunbryst
½ l bouillon
Tunsauce:
200 g tun i olie
2 ansjosfileter
saft af 1 citron
peber
½ dl olivenolie
2 spsk. kapers 

Tilberedning

Kalkunbrystet koges i bouillonen i 35 min under låg. Lad kødet afkøle i suppen. Blend tunfisken med lidt af kogelagen og ansjosfileterne og tilsæt olie i en tynd stråle til saucen er cremet. Smag til med peber og citronsaft og rør kapers i. Skær kødet i tynde skiver, anret dem på et fad og hæld saucen over. Dæk fadet til og stil i køleskabet gerne til dagen efter, pynt med evt. med flere kapers.  

Tilbehør

Server med godt brød og grøn salat. God fornøjelse…  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.