Kænguru med tomat og oliven 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 kængurusteaks
Sovs:
2 spsk olivenolie
1 mellemstort løg
1 fed presset hvidløg
500 g tomater (evt. fra dåse)
1 tsk. hakket basilikum
1 tsk. sukker
¼ kop sorte oliven skåret i skiver
salt
peber 

Tilberedning

Brun kængurusteaks i olivenolie 3-4 minutter på hver side og krydder med salt og peber. Læg den derefter i et varmt fad og lad dem hvile i ca. 10 min. Imens tilberedes sovsen: Lad løg og hvidløg simre i olie uden at de tager farve. Skold og flå tomaterne, hak dem og kom dem op i panden. Tilsæt basilikum, salt, peber og sukker. Lad det koge for lavt blus i ca. 10 min. Kom de skiveskårede oliven i sovsen og smag til evt. med lidt Aceto Balsamico. 

Tilbehør

Server kødet med friskkogt pasta vendt i saucen og salat eller groft brød.