Italienske kalkunruller 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 tynde kalkunschnitzler
4 tynde skiver Bayonneskinke
skiver af frisk parmesan eller emmentaler
salt, peber
friskhakket salvie
1 spsk. olivenolie
400 g hakkede, flåede tomater (evt. fra dåse)
1 dl tør hvidvin
sorte oliven (efter smag) 

Tilberedning

Bank schnitzlerne evt. mellem to stykker husholdningsfilm. Læg en skive Bayonneskinke på hver og dæk med skiver af ost. Drys med hakket salvie og rul schnitzlerne sammen og bind dem med bomuldsgarn. Brun dem godt på alle sider i olien og læg dem i et ovnfast fad. Kom de hakkede tomater og hvidvin på panden og lad det koge godt sammen. Smag til med lidt salt, peber og salvie. Kom saucen rundt om rullerne i fadet og drys oliven omkring. Dæk med stanniol. Sæt fadet midt i ovnen ved 180? i ca. 10 min. Skær rullerne i tykke skiver og anret oven på tomatsaucen. 

Tilbehør

Kogte tagliatelle med spinat og en grøn salat passer fint. God fornøjelse… 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.