Irsk Angus okse fra ABP GroupNyhed! Irsk Angus okse striploinDe irske Angus køer nyder godt af Irlands frodige natur og en lang sæson med frisk grønt græs. Køerne går under åben himmel det meste af året og udelivet på de grønne marker sætter sit tydelige præg på kødet som er saftigt, velsmagende og meget mørt.

Irske ABP Food Group der ligger i Rathkeale i det sydvestlige Irland er en virksomhed der aldrig går på kompromis med kvaliteten. ABP arbejder med et netværk af 35.000 farmere og lokale slagterier der minimerer transporten mellem farmer og slagteri. Derved sikrer ABP at både kvalitet og sporbarhed altid er i orden.


Ultra Tender® er en patenteret proces udviklet af ABP for at kunne garantere mørt oksekød i ensartet høj kvalitet.


I processen får kødet lov til at hænge på en måde, der øger den naturlige nedbrydning af muskelfibrene i hver slagtekrop, mens det hænger og modner før udbeningen. Foruden den patenterede hængeproces har ABP skabt en metode, hvor slagtekroppen bliver kølet langsomt ned for at garantere absolut mørhed i oksekødet.


Ultra Tender® giver dig prisvindende mørt oksekød.

Lige nu kan du få striploin til en skarp pris...ring, ring på 33241222

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.