Iberisk topfilet i rosmarin 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 iberisk topfilet ca. 600g
5-6 store kviste frisk rosmarin
smør
3 pærer
250 g vindruer
3 dl hvidvin
salt, peber  

Tilberedning

Skyld rosmarin, pluk nålene af og hak dem groft. Rul topfileten i den hakkede rosmarin. Pres den godt fast med hænderne. Smelt smørret på en pande og brun topfileten på alle sider ved høj varme. Dæmp varmen og lad kødet stege i ca. 30 min. Vend det ofte under stegningen. Pak kødet ind i alufolie og lad det hvile i 20 min. Skræl pærerne og skær dem i både og halver vindruerne. Sauter først pærerne og derefter vindruerne i lidt mere smør. Tag dem op og hold dem varme mens panden koges af med hvidvin. Smag til med salt og peber og jævn sovsen lidt. Skær kødet skråt i ikke for tynde skiver og anret på et fad med pærer og druer. Byd saucen til.  

Tilbehør

Kartoffelkage  

Eksotisk Vildt
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.