Iberisk svinefilet med løg og salvie 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
800 g iberisk svinefilet
1 dl jomfruolivenolie
4 løg
5 fed hvidløg
nogle kviste salvie
2 dl kraftig rødvin
salt og peber  

Tilberedning

Krydder kødet med salt og peber. Skær løg og hvidløg i tynde skiver og hak salvien groft. Varm olien i en kasserolle og brun kødet fra alle sider. Tag kødet op og steg løg og hvidløg langsom i olien til de bliver brune og bløde, læg kødet tilbage i gryden og hæld rødvin ved. Læg låg på og lad kødet stege færdigt, det tager ca. 20 min. Passer løgene gennem en grov sigte, så det bliver en homogen sauce og smag til med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver og server sammen med løgsaucen.  

Tilbehør

Kartoffelmos gratineret med reven ost og grøn salat.