Iberisk svinefilet med Cavasauce 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
8 skiver iberisk svinefilet
4 skalotteløg
2 dl Cava eller anden mousserende vin
2 pærer
1 stykke kanel
olivenolie
salt
peber
purløg
1 dl piskefløde  

Tilberedning

Krydder kødet med salt og peber drys med lidt mel. Brun det i meget varm olivenolie på begge sider og sæt til side. Kom lidt mere olie på den samme pande og steg de hakkede skalotteløg. Tilsæt kanelstangen og når løgene er klare tilsæt den skællede pære som er skåret i stykker. Hæld cava ved og lad det koge igennem. Kom fløden i saucen, lad den tykne lidt og smag til. Læg kødet tilbage i saucen og varm det igennem. Drys med hakket purløg.  

Tilbehør

Pommes fritter eller råstegte kartofler og grøn salat.