Iberisk svinefilet med Cavasauce 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
8 skiver iberisk svinefilet
4 skalotteløg
2 dl Cava eller anden mousserende vin
2 pærer
1 stykke kanel
olivenolie
salt
peber
purløg
1 dl piskefløde  

Tilberedning

Krydder kødet med salt og peber drys med lidt mel. Brun det i meget varm olivenolie på begge sider og sæt til side. Kom lidt mere olie på den samme pande og steg de hakkede skalotteløg. Tilsæt kanelstangen og når løgene er klare tilsæt den skællede pære som er skåret i stykker. Hæld cava ved og lad det koge igennem. Kom fløden i saucen, lad den tykne lidt og smag til. Læg kødet tilbage i saucen og varm det igennem. Drys med hakket purløg.  

Tilbehør

Pommes fritter eller råstegte kartofler og grøn salat. 

Eksotisk Vildt
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.