Iberisk mørbrad med peberfrugt og løg 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
2 iberiske svinemørbrad
2 løg
4 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
olivenolie
timian
salt, peber
1½ dl hvidvin
75 g ost, Comté eller anden Gruyère
persille  

Tilberedning

Rens mørbraderne krydder med salt og peber og brun dem i olivenolien i en sauterpande. Tag dem op. Pil og hak løg og hvidløg, rens peberfrugterne og skær dem i stykker. Svits løg, hvidløg og peberfrugterne i den samme olie. Krydder med salt og peber, hæld vinen ved, kom osten i tern og den hakkede timian i. Læg mørbraderne tilbage og kog ved svag varme i ca. 10 min til kødet er mørt, det må gerne være rosa og osten er smeltet. Tag mørbraderne op og skær den i skiver og anret på et fad. Blend saucen, smag til og hæld den over kødet. Drys persille over.  

Tilbehør

Pommes fritter eller råstegte kartofler og tomatsalat.