Iberisk mørbrad med peberfrugt og løg 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
2 iberiske svinemørbrad
2 løg
4 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
olivenolie
timian
salt, peber
1½ dl hvidvin
75 g ost, Comté eller anden Gruyère
persille  

Tilberedning

Rens mørbraderne krydder med salt og peber og brun dem i olivenolien i en sauterpande. Tag dem op. Pil og hak løg og hvidløg, rens peberfrugterne og skær dem i stykker. Svits løg, hvidløg og peberfrugterne i den samme olie. Krydder med salt og peber, hæld vinen ved, kom osten i tern og den hakkede timian i. Læg mørbraderne tilbage og kog ved svag varme i ca. 10 min til kødet er mørt, det må gerne være rosa og osten er smeltet. Tag mørbraderne op og skær den i skiver og anret på et fad. Blend saucen, smag til og hæld den over kødet. Drys persille over.  

Tilbehør

Pommes fritter eller råstegte kartofler og tomatsalat.  

Eksotisk Vildt
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.