Hareragout 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
1 hare på 1,5 kg ,
3/4 l rødvin
20 peberkorn
5 enebær
1 gulerod
2 stængler blegselleri
1 løg
2 fed hvidløg
50 g smør
2 spsk olivenolie
2½ dl creme fraiche
1 skive honningkage 

Tilberedning

Del haren i passende stykker og fjern de grove sener. Lav en marinade af rødvinen, de istandgjorte grøntsagerne i grove tern, peber og enebær og læg haren i marinaden i mindst 24 timer, gerne længere. Tag kødet op, tør det og brun det i fedtstoffet ved kraftig varme på alle sider. Hæld den siede marinade over, ladrød koge op og lad harestykkerne blive møre. Det tager ca. 35 minutter. Rør nu honningkagen i sovsen, smag den til med salt og peber og jævn med maizena rørt ud i koldt vand. Sovsen må gerne være godt pebret. Rør til sidst creme fraiche i. Farven kan evt. justeres med lidt kulør. Læg harestykkerne tilbage i sovsen og anret i en dyb skål. 

Tilbehør

Server med båndnudler og grøn salat med flødedressing. God fornøjelse…