Hare med krydderurter
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer
4 harelår eller ca. 125 g harefilet pr. pers.
150 g pancetta,
tørret flæsk eller bacon
smør til stegning
1 dl cognac
salt og peber
2-3 kviste salvie, merian og rosmarin
1 dl crème fraîche
4 harelår eller ca. 125 g harefilet pr. pers.
150 g pancetta,
tørret flæsk eller bacon
smør til stegning
1 dl cognac
salt og peber
2-3 kviste salvie, merian og rosmarin
1 dl crème fraîche
Tilberedning
Harestykkerne vendes i de hakkede krydderurter. Skær flæsket i tern. Smelt smør i en tykbundet gryde, tilsæt flæsketern og harekød og svits det let. Krydder med salt og friskkværnet peber og tilsæt cognac. Læg låg på og lad det simre for sagte ild. Lårene er færdige efter ca. 45 min, filet efter ca. 20 min. Tilsæt crème fraîche og smag til.
Tilbehør
Server med små smørstegte kartofler og selleripuré