Gul kylling som i Sevilla 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
1 stor gul kylling/majskylling
1 stort løg
4 fed hvidløg
2 gulerødder
1 usprøjtet appelsin
200 g grønne oliven uden sten
½ l tør hvidvin
1 laurbærblad
1 tørret chili
3 spsk olivenolie
salt, peber 

Tilberedning

Rens og tør kyllingen og krydder med salt og peber. Hak løg og hvidløg og skær gulerødderne i skiver. Vask appelsinen grundigt og skær den ligeledes i skiver. Brun kyllingen på alle sider i olien i en ovnfast gryde, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder og brun det kort. Kom laurbærblad, chili og appelsinskiverne ved og hæld hvidvin på. Stil nu gryden i en 175 – 200 o varm ovn og steg færdig i 40 - 45 min. Tag kyllingen op af gryden og stil den tilbage i den slukkede ovn så den kan trække færdig. Tag appelsinskiverne op og lad saucen koge ind. Tilsæt oliven skåret i skiver og smag til med salt og peber. Del kyllingen i passende stykker og server med saucen. 

Tilbehør

Server med kartofler og en frisk grøn salat.