Grydestegte vagtler 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 vagtler
4 skiver spæk eller bacon
40 g smør
Salt og peber
4 skiver toastbrød
40 g smør 

Tilberedning

Ombind hver vagtel med en skive bacon. Brun smørret i en gryde og lad vagtlerne brune til de er gyldne på alle sider. Derefter krydres med peber og salt, men husk bacon kan være salt. Sæt gryden i en varm ovn ved 200° og steg dem i ca. 15-20 min. Rist brødet gyldent i smør. Læg skiverne på et varmt fad og anret vagtlerne derpå. 

Tilbehør

Kan serveres med sukkerærter vendt i smør og en god salat. God fornøjelse…  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.